blay

Bottenarkivet

Transmediale

View Comments

På torsdag håller jag och Daniela en presentation och deltar i paneldebatt här på Transmediale i Berlin. Presentationen, med titeln ”Shuffle = Terror”, ska handla om bakgrunden till det fiktiva mötet mellan IFPIs VD John Kennedy och S23K-bussen. Hit kommer den via omvägar genom årstider, skogar och informationsöverflöd. Paneldebatten har den trista titeln ”How Guerrilla Media is Revitalising Music” under temat ”unofficial channels”. Ett distributionscentrerat debattema som förtjänar att hackas till att handla om post-occupancy istället.

Vi är här i Berlin sen i lördags, mest för att vi ville se Bill Drumond. Dock verkar Goodiepals föreläsning ha varit helt klart sevärd (se imomus) och när jag kollar det nattliga schemat ser jag nu att vi precis missat Pan Sonic. Ah well, vi har ätit och druckit gott, datat sent in på nätterna samt njutit av Annika Larssons och Alan Toners gästvänlighet.

Related posts:

  1. Pre-Transmediale
  2. Transmediale: Paneldebatt
  3. Transmediale – Bill Drummond
  4. Transmediale: Shuffle = Terror

Written by admin

January 27th, 2009 at 2:15 am

Posted in LARGE

Tagged with

  • evelina

    like!

blog comments powered by Disqus