blay

Bottenarkivet

Om

View Comments

//
Blay.se består av genomarbetningar av det jag snappar upp och erfar på nätet och utanför nätet som kräver en förståelse, förklaring eller helt enkelt bör komma till vidare kännedom.

En genomgång av inläggen hittils visar att hälften handlar om den kulturella och politiska relevansen av strömningar som pågår i nätets utkanter och framkanter. De flesta långa inlägg är föredrag jag hållt eller paneldebatten jag deltagit i. Till detta en stor dos rent teoretiska utläggningar i prototypstadiet. Men detta kan ändras i framtiden. Jag vill skriva fler bok-recensioner, mer om hacking (eller mejking som jag kallar det) och om Mexikansk galenskap.

Häng här om du vill få nys om nya teoretiska och verkliga fenomen eller ett inverterat perspektiv på sånt du redan känner till om ovanstående.

Jag som skriver här heter Magnus och är affilierad med ett antal företeelser som går under namn som Piratbyrån, Interaktiva Institutet, F.A.T.L.A.B, Telecomix, GHS, Forskningsavdelningen, Juliagruppen. Jag vistas helst i Göteborg, på IRC och i Mexico. Jag har hållt på länge med filosofi, popkultur, sociologi och livet på Internet, men har precis börjat med mikrokontrollers, lödning, odling och varma länder.

Det går bra att maila mig på ok [at] blay [punky] se eller följa mig @twitter. Kolla också in soppan.blay.se

Written by admin

September 12th, 2006 at 11:58 am

Posted in

blog comments powered by Disqus